• Üzlet telefonszám: +3670 944 0595 | Email címünk: info@mrsupplement.hu
MENÜ

Kosár  

Nincs termék

0 Ft‎ Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártók

Aminosavak

Megtekintett termékek

Mutant BCAA 9.7 348 g

Mutant BCAA 9.7 348 g

WEBSHOP ár

7 005 Ft‎

Bolti ár: 7 780 Ft‎

Elérhetőség Elérhető

GyártóMegnevezésÍzKészlet
PVL MUTANTMutant BCAA 9.7 348 gBlue Rasberry (Kék Málna) Érkezésről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.
PVL MUTANTMutant BCAA 9.7 348 gWatermelon (Görögdinnye) Készleten
PVL MUTANTMutant BCAA 9.7 348 gTropical Mango ( Mangó ) Érkezésről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.
PVL MUTANTMutant BCAA 9.7 348 gFuzzy Peach (Barack) Érkezésről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.

Mutant ZMA

Az elágazó láncú aminosavak vagy BCAA-k csoportjában három aminosav a leucin, az izoleucin és a valin tartozik. Együttesen e három aminosav alkotja izomszövet-állományunk aminosav tartalmának mintegy 35 %-át.

Mutant BCAA

A sejtek felépítésén és a szövetek regenerálásán kívül részt vesznek az energiaellátás folyamatában, a fehérjeszintézis szabályozásában, a különféle antitesteinek, enzimek, hormonok színtézisében, a zsírraktározás és étvágy szabályozásában, az RNS és DNS  felépítésében, az oxigén szállításában.

 

Az elágazó láncú aminosavak sportolói szempontból a legfontosabb aminosavak közé tartoznak. Megterhelő edzések folytán a szervezet szénhidrát készleteinek kimerülésével szervezetünk alaninból, az un. glukóz-alanin cikluson keresztül, képes szénhidrát hiányában is glukózt szintetizálni és így energiát nyerni.

Mutant BCAA

Ennek nyomán a dolgozó izomból felszabaduló aminosavak mintegy fele alanin. Az elágazó láncú aminosavak vagy BCAA-k pedig az alanin szintézis prekurzoraiként lépnek a folyamatban.

Mutant BCAA

A három aminosav közül is kiemelt a leucin, mely szerkezetéből adódóan két- háromszor nagyobb mennyiségben használódhat fel, mint a valin és az izoleucin.

 

Az elágazó szénláncú aminosav kiegészítés:

  •  Fokozza a teljesítményt! 

Az BCAA kiegészítés segít megóvni az izom glikogén készleteit, segít megelőzni a plazma glutamin szintjének zuhanását, támogatja a szabad triptofán/BCAA arány megőrzését, így csökkenti az edzések közbeni idegrendszeri fáradtság kialakulását.

  •  Csökkenti a katabolizmust! 

A BCAA kiegészítés csökkenti az intenzív fizikai- és/vagy emocionális megterhelések nyomán fellépő fehérje lebomlást.

  • Fokozza az izomnövekedést! 

A leucin közvetlenül fokozza a fehérjeszintézist, azaz az izomépítés gépezetét, mind az mTOR (Mammalian Target of Rapamycin - fontos szerepet játszik többek közt a fehérje szintézis stimulálásában) aktivitásának szabályozásán, mind közvetlenül az eIF4G szabályozásán keresztül. A hatás erőteljességét jól mutatja a Molecular Reproduction and Development című szaklapban megjelent kutatás, melynek adatai szerint a leucin, a közvetlen IGF-1 adagoláshoz hasonló mértékben volt képes fokozni az mTOR foszforiálióját!

  •  Fokozza az izomsejtek tápanyagfelvételét! 

A leucin közvetlen hatással van a foszfatidil-inozitol-3-kináz anyagcsereútra (PI3K), valamint a vércukorszintre való tekintet nélkül képes, az inzulin-szint szabályozására.

  •  Fokozza a zsírvesztést! 

A leucin fokozza a leptin termelést és az UCP-3 szintet. A leptin egy a zsírsejtek által termelt hormon, mely a zsírraktározás és éhségérzet egyik fő szabályozó faktora.

Mutant BCAA

Az UCP-3 egy un. szétkapcsoló fehérje, mely a hő és energiatermelés szabályozásáért felel, és melynek fokozott aktivitása növeli a zsíroxidáció szintjét.

A leucin kiegészítés a leptin szint csökkentésén és az UCP-3 aktivitás növelésén keresztül fokozza a zsírvesztést, csökkenti a túltáplálás melletti zsírfelhalmozást és segíti az étvágy kontrollt.

Összetétele:

Mutant BCAA

Mutant Whey

          Mutant Whey 908g

          Mutant Whey 908g

          

Ehhez a termékhez az alábbiakat is megvásárolták: