• Üzlet telefonszám: +3670 944 0595 | Email címünk: info@mrsupplement.hu
MENÜ

Kosár  

Nincs termék

0 Ft‎ Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártók

CLA-k

CLA-k 12 termék

A CLA az egyik legfontosabb, többszörösen telítetlen esszenciális omega-6 zsírnak-a linolénsavnak egyik formája. A legújabb kutatások szerint a CLA zsír fogyasztó hatása, a zsír-anyagcsere szabályozási képességében rejlik, így a CLA képes csökkenteni a zsír felvételét, és gyorsítani a zsírok elégetését. A CLA befolyásolja a szervezet zsír és fehérje anyagcserét, segít a testzsír redukálásában.

A CLA képes lehet a testösszetételt két irányból pozitívan módosítani, az egyik a testzsírcsökkenés, a másik pedig a zsírmentes testtömeg növekedés.

A CLA egy olyan kiegészítő mely hosszú távú felhasználás esetén adhat eredményt, egy tanulmány szerint a CLA három hónap alatt 20%-kal csökkentette a testzsírszázalékot azon résztvevőknél, akik semmilyen más formában nem változtattak életmódjukon és étrendjükön.

A legújabb beszámolók szerint, a CLA segít a testzsír vesztésében, és fokozottan a zsigeri zsírok redukciójáról számoltak be a kísérletek során.

A CLA hatása fokozható edzéssel,diétával, mivel a szervezetünk képes a CLA által lebontott zsírsejtekből keletkező szabad zsírsavakat energiaforrásként felhasználni.

Testmozgás, helyes étrend nélkül, a CLA zsírmobilizáló hatása kisebb. Ezért javaslatunk szerint, kiegyensúlyozott, egészséges étrend követésével, bármely intenzív sportolással kombinált CLA kiegészítés gyorsabb eredményt tud produkálni a felhasználónak!