A Weider Vegan Protein kiváló aminosav-összetétele révén a lehető legjobb választás, amennyiben nem szeretne állati eredetű fehérjét fogyasztani.
Weider Vegan Protein a legmagasabb minőségű és finom ízű növényi fehérje. A Weider Vegan Protein tápanyag értéke hasonló a tejsavófehérjéhez. A vegán fehérjét borsóból (Pisane C9) izolálták, amelyet rizs fehérje, gabonából származó magas biológiai értékű növényi fehérje tesz teljessé. A fehérje könnyen emészthető, és a 100% -ban tolerálható.
Vegán fehérje ideális azok számára, akik igényes, tiszta, biztonságos és természetes, laktózmentes, gluténmentes fehérjével szeretnék kiegészíteni étrendjüket.
A Weider Vegan Protein eredete és termelésmódja kizárja a kémiai oldószereket mint pl a hexánt, kizárólag fizikai folyamatokkal lett előállítva.
Fő összetevők:
- Borsó fehérje-izolátum (Pisane C9) - remek aminosav-tartalom, amely az összes esszenciális aminosavat magába foglalja, BCAA, lizin és arginin magas arányát tartalmazza.
- Rizs fehérje: organikus, magas fehérje tartalmú barna rizsből kivonva.
- ModCARB : hozzáadott ökológiai gabonamátrix, mely modulálja a glükóz felszívódását és anyagcseréjét, megakadályozza íz- és az energiavesztést.
- Gyümölcs és zöldség kivonatok: koncentrált növényi kivonatok, antioxidánsok (polifenolok)
- A vegán fehérjét Stevia édesíti. Ez egy természetes édesítőszer, sztevialevélből, amely kalóriatöbblet nélkül édesít.
Összetétele:
Adagolása:
Egy adagot (30 g) 300 ml vízben kell elkeverni.
A Vegan Protein a nap bármely időszakában fogyasztható. Kiváló aminosav összetételének köszönhetően erőfeszítés közben fogyasztva növeli a regenerálódás képességét.
Elalvás előtt és a nap bármely időszakában fogyasztható.
A fizikai tevékenység kiegészítéseként fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend, és az egészséges életmód megőrzése.
.