• Üzlet telefonszám: +3670 944 0595 | Email címünk: info@mrsupplement.hu
MENÜ

Kosár  

Nincs termék

0 Ft‎ Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártók

Kreatin

Megtekintett termékek

Universal Nutrition Creatine 120 g unflavored

Akció

Universal Nutrition Creatine 120 g unflavored

Akció

WEBSHOP ár

490 Ft‎

Bolti ár: 545 Ft‎

Elérhetőség Elérhető

Universal Nutrition

Az egyetlen klinikailag igazolt hatékonyságú kreatin a kreatin-monohidrát.

 

Universal Nutrition Creatine

A legmagasabb minőségű kreatin-monohidrátot pedig Németországból állítják elő! Az Universal Creatine csak ezt a 100%-os gyógyszerészeti tisztaságú forrást tartalmazza! Ez a kreatin-kiegészítés legtisztább és leghatékonyabb formája!

Az ATP (adenozin-trifoszfát) az izom összehúzódás alapvető energiaforrása. Az izomkontrakcióhoz szükséges energia az ATP molekula nagy energiájú foszfátkötésének felbomlásából származik. A folyamat végterméke az ADP! A szervezetben tárolt kreatin-foszfát feladata ennek az ADP molekulának a regenerálása, azaz egy foszfát molekula átadása, és így további energia biztosítása! A kreatin kiegészítő fogyasztásával e készletek növelhetőek, így hosszabb és intenzívebb edzésekre leszel képes.

Javul az aerob és anaerob teljesítményed, növekszik a kitartásod és a száraz izomtömeged!

Ezen kívül indirekt módon hozzájárul a test regenerációjához javítva a nitrogén egyensúlyt, és eltolva a protein redukciót (antikatabolikus effektus).

Universal Nutrition Creatine

A kreatin mindennapos használata kb.50%-al növeli meg annak koncentrációját az izmokban. Ez számos reakciót vált ki, mely a sejteknek több víz megkötését engedi. Az izomcellák megnövekedett térfogata a sejtközi-nyomás megváltozását eredményezi, amely egy anabolikus jel az izmoknak a növekedésre.

            

 Universal Nutrition Creatine                  

Adagolás:

Keverj el egy púpozott teáskanál (5 g) kreatin-monihidrátot 3-5 dl vízben vagy gyümölcslében és fogyaszd azonnal. A leghatékonyabb alkalmazási technika két fázisra osztja a fogyasztást un. „feltöltési" és „fenntartási" fázisokra. Az izmok kreatin raktárainak feltöltéséhez legalább öt napon át fogyassz napi 20-30 gramm (0,3 gramm testsúlykilógramm) kreatin-monohidrátot, 5 grammos adagonként elosztva a nap folyamán. Ezt követően fogyassz napi 5-10 grammot a kreatin készletek szinten tartásához.

 Összetétel:

 Universal Nutrition Creatine 120 g

 

Universal Nutrition Beef

Universal Nutrition Beef

 .Universal Nutrition Beef

 

.

Ehhez a termékhez az alábbiakat is megvásárolták: