• Üzlet telefonszám: +3670 944 0595 | Email címünk: info@mrsupplement.hu
MENÜ

Kosár  

Nincs termék

0 Ft‎ Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártók

Tömegnövelők

Megtekintett termékek

MHP Up Your Mass 2270g

MHP Up Your Mass 2270g

WEBSHOP ár

10 990 Ft‎

Bolti ár: 12 215 Ft‎

Elérhetőség Elérhető

GyártóMegnevezésÍzKészlet
MHPMHP Up Your Mass 2270gVanilla (Vanília) Érkezésről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.
MHPMHP Up Your Mass 2270gCinnamon Bun (Fahéj) Készleten

                      MHP Up Your Mass

Az UP YOUR MASS® termék fejlett makrobólikus táplálékprofilja a makrotáplálékokat (szénhidrátokat, proteint és zsírt) pontosan olyan - 45/35/20 arányban tartalmazza, amely nélkülözhetetlen a szervezetnek a nagyfokú izomméret- és erőnövelés eléréséhez – mindez hozzáadott zsír nélkül!

  • Elágazó láncú aminosavakat és glutamint tartalmaz,
  • kitűnő minőségű, folyamatos felszívódású Probolic® protein ,
  • alacsony glikémikus szénhidrát tartalom,
  • kíváló ízek.

A termék fejlett makrobólikus táplálékprofilja a makrotáplálékokat (szénhidrátokat, proteint és zsírt) pontosan olyan - 45/35/20 arányban tartalmazza, amely nélkülözhetetlen a szervezetnek a nagyfokú izomméret- és erőnövelés eléréséhez – mindez hozzáadott zsír nélkül!

up your mass old

Glycemix LGI™ - A szénhidrátok az energia elsődleges forrásai és a megfelelő edzésteljesítmény eléréséhez is létfontosságúak. A glikémikus szénhidrátok – dextróz, szukróz – azonban kedvezőtlen hatással lehetnek mind a teljesítményre, mind a testfelépítésre. A Glycemix LGI egy egyedülálló agglomerátuma az alacsony glikémikus szénhidrátoknak, az árpának, a zabnak és a zabrostnak, ennek köszönhetően pedig stabilizálja a vércukorszintet, miközben folyamatos energiát és fejlett glikogén-utánpótlást biztosít.

up your mass old

Probolic® - Ez a dinamikus, folyamatos adagolású protein mátrix (Supro® szójaprotein- izolátum, savókoncentrátum és kazein) gyors, közepes és lassú ütemű aminosav-adagolást egyaránt biztosít a gyors és a hosszútávú nitrogén-visszatartás érdekében. A Probolic® protein mátrix nagymennyiségű arginint, valamint elágazó láncű aminosavakat és több, mint 5 gram glutamint juttat a szervezetbe minden adagban, melyek nélkülözhetetlenek az izomépítéshez.

Lipid Complex - A létfontosságú zsírsavak az egészség és a teljesítmény szempontjából egyaránt különösen fontosak. A megfelelő zsírok fontos szerepet játszanak a gyulladások csökkentésében, a hormonfunkciók javításában és az energia biztosításában. Ezek a zsírsavak lassítják a szénhidrátok és proteinek emésztését, segítve az inzulinkibocsátás stabilizálását javítva a nitrogén-visszatartást. A közepes láncú trigliceridek (MCT) kitűnő energiaforrások, emellett segítik az izom-glikogén megőrzését. Az Up Your MASS® multifunkciós lipidkomplexum ezen kívül CLA-t is tartalmaz, amely ugyancsak növeli az izomtömeget és csökkenti a testzsírt.

Fogyasztása: naponta 1-4 ( 33gramm-132 gramm ) adagolókanál port oldjon fel kb.300 ml tejben vagy vízben. 1 doboz 2270 gramm, összesen 17-68 adag.

 

Összetétele:

MHP Up Your Mass

MHP www.mrsupplement.hu

 

MHP www.mrsupplement.hu

 

MHP

MHP Reckless

MHP

Figyelem!!!

Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet!

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet! *

Ehhez a termékhez az alábbiakat is megvásárolták: