• Üzlet telefonszám: +3670 944 0595 | Email címünk: info@mrsupplement.hu
MENÜ

Kosár  

Nincs termék

0 Ft‎ Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártók

Zsírégetők

Megtekintett termékek

Nutrex Lipo 6 Fast-Acting Liquid Capsule 120 lágyzselé kapszula

Nutrex Lipo 6 Fast-Acting Liquid Capsule 120 lágyzselé kapszula
WEBSHOP ár

5 990 Ft‎

Bolti ár: 6 655 Ft‎

Elérhetőség ez a termék jelenleg nincs készleten.

GyártóMegnevezésKiszerelésKészlet
NUTREXNutrex Lipo 6 Fast-Acting Liquid Capsule 120 lágyzselé kapszula120 lágyzselé kapszula Érkezésről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.

Nutrex Lipo 6 Fast-Acting Liquid Capsule

A Lipo 6 egy népszerű 5 összetevőjű komplex zsírégető, mely támogatja a fogyást, kontroll alatt tartja az étvágyat, gyorsítja a metabolizmust és növeli a termogenézist.

 A folyékony kapszulás technológiájának köszönhetően kiválóan felszívódó termék, így nagyon gyors eredményeket lehet elérni vele zsírégetés terén. 

A Lipo 6 egy nagy népszerűségnek örvendő 5 összetevőjű komplex zsírégető termék, mely támogatja a fogyást, növeli a bazális metabolizmus aktivitását, és a termogenézist is.

A folyékony kapszulák technológiájának köszönhetően kiválóan szívódik fel és nagyon gyorsan látható eredményeket érhetünk el a test zsírmennyiségének csökkentésében.

A termék összetevői, melyek a testtömeg csökkentése szempontjából több vizsgálaton is átestek, gyors és hatásos zsírégetést biztosítanak, kontroll alatt tartják az étvágyat, gyorsítják a metabolizmust és energiát adnak, melyre a fárasztó nap folyamán bizonyára mindenkinek szüksége van.

Ez a komplex zsírégető mindenki számára alkalmas, mivel az aktív hatóanyagokat tartalmazó mennyiség a nem aktív sportolók számára is megfelelő. Természetesen a legeffektívebb eredmények elérése érdekében ajánlott megfelelő étrenddel és rendszeres mozgással kombinálni.

A Lipo 6 előnyei

  • komplex zsírégető
  • 5 effektív összetevőt tartalmaz
  • hatásos zsírégetést biztosít
  • gyorsítja a metabolizmust
  • kontroll alatt tartja az étvágyat
  • energiát ad
  • férfiak és nők egyaránt fogyaszthatják

 

Adagolás

Az első két napon fogyassz egy kapszulát reggel és egyet délig. Két nap után növelhető az adag, így fogyaszthatsz két kapszulát reggel és egyet délig. Minden adag után ajánlott 2–3 dl vizet meginni. Ne lépd túl a napi 4 kapszulát és figyelj a napi minimális 6 óra alvásra.   

Nutrex Lipo 6X V2 120 Multi-Phase

Nutrex Hemo Rage Ultra Concentrate

Nutrex Hemo Rage Ultra Concentrate

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet!

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet! *Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet! *

Ehhez a termékhez az alábbiakat is megvásárolták: