NOW Vitamin K-2 100 mcg 100 kapszula
NOW Vitamin K-2 100 mcg facts
NOW Vitamin K-2 100 mcg 100 kapszula
NOW Vitamin K-2 100 mcg facts

NOW Vitamin K-2 100 mcg 100 kapszula

NOW FOODS
WEBSHOP ár
4 295 Ft
Bolti ár: 4 725 Ft
1 napos szállítási idő
Kiszerelés

Választék Elérhetőség Ár Mennyiség Kosárba Kosárba

100 kapszula

Elérhetőség : Készleten

Ár : 4 295 Ft

Készleten


4 295 Ft

Leírás

Now Foods termékek

 

Vitamin K2 a csontok egészségének támogatására, megfelelő véralvadási folyamatok fenntartására. 

A K2-vitamin fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak csontjaik, porcaik egészségének támogatására, és a megfelelő véralvadási folyamatok fenntartására. Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések elősegítésére a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.*

A K vitamin szerepet játszik a normál véralvadási folyamatokban, és részt vesz az egészséges csontszerkezet kialakításában. A K-vitaminnak 2 ismertebb típusa a K1 (a zöld növényekben található) és a K2 (főként az állati eredetű élelmiszerekben van jelen). *

A K2-vitamin előállítható mesterségesen (menaquinon), és előállítható természetes formában natto-ból (menaquinon-7). Tehát a natto-ból kivont, természetes Menaquinon-7 a K2-vitamin legjobban hasznosuló formája.*


Ha a testünk valamilyen sérülés miatt vérezni kezd, az érpályában lévő egyes véralvadási faktorok aktiválódnak és ezután egymást is aktiválva létrejön egy öngerjesztő folyamat, melynek a vége az, hogy elzáródik a vérző nyílás.  Ebben a folyamatban több alvadási faktor keletkezéséhez K-vitaminra van szükség. Ennek hiányában ugyanis olyan alvadási faktorok jönnek létre, amelyek nem tudnak a folyamat során aktiválódni, és így nem tudnak részt venni az alvadásban, következésképp a vérzés ideje megnyúlik, vagy vérzékenység keletkezik.*

A K-vitamin a zsírban oldódó vitaminok közé tartozik, bár ennek ellenére nem raktározódik hosszú ideig a szervezetben. 

A K2-vitamin előnyösen hat a csontképző folyamatra a következő módon: a kalciumot a csontokba egy oszteokalcin nevű fehérje építi be. Az oszteokalcin K-vitamin függő fehérje. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő működéséhez K2-vitaminra van szüksége. A K2-vitamin aktiválja az oszteokalcint, amely aktivált állapotban képes a kalciumot a csontszerkezetbe beépíteni.

A hosszú távon fennálló K-vitamin hiány kalcium vesztéshez és a csont minőségének romlásához vezethet.

Mivel az emberi szervezet maga is termeli a K-vitamint (a bélbaktériumok állítják elő a K2-vitamint és a vegyes táplálkozással bevihető a K1-vitamin), és ezek körülbelül 50-50%-ban fedezik is az ember K-vitamin szükségletét, így csak hiányállapot esetén ajánlott kiegészítőket használni. Hiányállapot lehet például a nyílt, nehezen gyógyuló sebek, bélgyulladással járó betegség, vagy erős antibiotikumos kezelés után, mivel ilyenkor a barátságos bélbaktériumok zöme elpusztul.*

Felhasználási javaslat:

Fogyassz napi 1 db kapszulát étkezés után.

Összetétele:

NOW Vitamin K-2 100 mcg

NOW CoQ10 50mg 50 softgels

NOW CoQ10 50mg 50 softgels

 

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet!

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet! *

now foods termékek

NOW Antioxidant Caps 60 caps

Figyelem!! Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet!

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet! *

TELJES LEÍRÁS >>

Vásárlóink által kedvelt termékek:

A Cookiek használata

A Mr Supplement a weboldal optimális kialakítása és folyamatos javítása érdekében cookie-kat használ.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.